Jagnešák stojí za Žampom, loď sa potápa

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 12:28 • 2 min
Jagnešák stojí za Žampom, loď sa potápa

BRATISLAVA - Hladinu športu na Slovensku momentálne čerí kauza avizovaného odchodu reprezentantov v zjazdovom lyžovaní Adama a Andreasa Žampovcov do ruských služieb, keďže sú nespokojní s podmienkami utvorenými na prípravu a športovú činnosť v rodnej krajine. Podporu Žampovi sa rozhodol vyjadriť aj bývalý pilot bobov a štvornásobný účastník ZOH Milan Jagnešák.

slovakia

left justify in out

"Plne stojím za Adamom a jeho rodinou. Čo sa týka stavu športu v našej krajine, je už dávno po dvanástej. Neverím vlastným očiam, keď vidím, ako sa stavia k prípadu celá športová diplomacia. Okamžite si čistia stôl, koľko dali na športovca a koľko ešte žiadajú. Až na to, že sa loď slovenského športu potápa a všetci sa držia záchranného korýtka. Slovensko potrebuje poriadnu zmenu, staré štruktúry tvrdia muziku, všetko ovládajú a v podstate im je jedno, ako to dopadne. Idú na dôchodok a vy si robte, čo chcete, loď sa potápa," uviedol pre agentúru SITA zakladateľ bobového športu na Slovensku M. Jagnešák a dodal: "Ďakujeme za to, že ste nechali rozobrať športoviská, ale aj za tľapkanie pred kamerami po ramenách športovcov, ktorí bojovali za Slovensko s plným nasadením. Vrcholový športovec nemá v našej spoločnosti žiadnu cenu, a pritom reprezentuje v zahraničí našu krajinu pred celým svetom. V iných krajinách majú reprezentanti celospoločenskú podporu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies