Jagiellonia Bialystok je od nedele lídrom poľskej Ekstraklasy

NETKY.SK • 12 September 2016, 18:29 • 2 min
Jagiellonia Bialystok je od nedele lídrom poľskej Ekstraklasy

BIALYSTOK - Slovenský futbalový brankár v službách Jagiellonie Bialystok Marián Kelemen sa priamo na ihrisku v nedeľu tešil z domáceho víťazstva 2:1 nad Wislou Krakov a návratu na líderskú pozíciu v rámci najvyššej poľskej súťaže Ekstraklasy, na tento duel mu však zostala aj nepríjemná spomienka v podobe zranenia kolena.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný Kelemen (nar. 7. decembra 1979) doplatil na súboj so slovinským obrancom Wisly Bobanom Jovičom. "Uvidíme, ako to bude vyzerať neskôr. Schytal som úder do kolena a utvorila sa tam krvná zrazenina. Vyšetrenia ukážu, či koleno nie je poškodené. Verím, že to bude v poriadku," uviedol Kelemen po zápase pre web svojho zamestnávateľa.

Bývalý brankár Bursasporu, Tenerife, Arisu Solún či Numancie ponúkol aj svoj pohľad na nedeľňajší duel. Bialystok strelil v 73. min gól na 2:0, päť minút pred koncom hostia znížili na konečných 1:2. "Teším sa, že som tímu pomohol, na to som tu. Celé mužstvo hralo dobre; ak by sme zvýšili na 3:0 či 4:0, mohlo byť po zápase," vyhlásil michalovský rodák.

V piatok si Jagiellonia zmeria sily so Slaskom Vroclav, teda s klubom, v ktorom Kelemen pôsobil v rokoch 2010 - 2014. "Stretnutie bude pre mňa istotne výnimočné, musím však k nemu pristúpiť ako ku každému inému. Treba sa koncentrovať a zabojovať o body," doplnil Kelemen.

Jagiellonia je po 8. kole so 16 bodmi na prvej priečke Ekstraklasy 2016/2017 o skóre pred dvojicou Lechia Gdansk, Termalica Bruk-Bet Nieciecza.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona