Jagger zaspieval na spomienkovej slávnosti na počesť L'Wren Scott

NETKY.SK • 4 Máj 2014, 15:30 • 2 min
Jagger zaspieval na spomienkovej slávnosti na počesť L'Wren Scott

USA - Frontman britskej kapely The Rolling Stones Mick Jagger zaspieval na spomienkovej slávnosti na počesť svojej zosnulej priateľky, módnej návrhárky L'Wren Scott.

slovakia

left justify in out

Podujatie sa konalo v piatok v jednom z kostolov na newyorskom Manhattane, kde Jagger zaspieval Just Like A Woman od Boba Dylana. Na ceremoniáli sa zúčastnili napríklad aj herečky Julianne Moore, Meg Ryan, Olivia Munn, Renée Zellweger, Ellen Barkin, Sarah Jessica Parker, režiséri Martin Scorsese, Baz Luhrmann či bývalý tenista John McEnroe.

 

L'Wren Scott, vlastným menom Laura Bambrough, zomrela 17. marca vo veku 49 rokov po tom, čo sa obesila vo svojom newyorskom byte. Podľa doterajších informácií našla módnu návrhárku v jej byte na Manhattane so šatkou okolo krku pripevnenou o kľučku dverí asistentka, ktorú Scott k sebe pozvala esemeskou bez uvedenia dôvodu. Polícia na mieste nenašla list na rozlúčku. Pochovali ju 25. marca v Los Angeles. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies