Jaden Smith predstavil skladbu Passionate

NETKY.SK • 19 Január 2015, 13:35 • 2 min
Jaden Smith predstavil skladbu Passionate

USA - Americký herec a rapper Jaden Smith predstavil novú skladbu Passionate.

slovakia

left justify in out

Novinku, ktorá má necelé dve minúty, sprístupnil na vypočutie prostredníctvom portálu Soundcloud producent Chaotic, ktorý je známy aj ako Daniel D'artiste. "Práve som dal von novú pieseň," upozornil 16-ročný interpret svojich priaznivcov na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

 

Hudobnú novinku nedávno ponúkla aj Jadenova mladšia sestra Willow, ktorá prostredníctvom Soundcloudu zverejnila EP Interdimensional Tesseract. Nahrávku obsahujúcu tri piesne taktiež produkoval Chaotic. 

 

 

Jaden Smith, celým menom Jaden Christopher Syre Smith, je synom Willa Smitha a Jady Pinkett Smith. Jeho celovečerným hereckým debutom bola životopisná dráma Šťastie na dosah (2006), v ktorej si zahral po boku otca. Účinkoval aj v remakeoch sci-fi Deň, keď sa zastavila Zem (2008) a tiež rodinného filmu Karate Kid (2010) s Jackiem Chanom. S otcom sa pred kameru opäť postavil v akčnom dobrodružnom sci-fi Po zániku Zeme (2013). 

 

Štrnásťročná Willow Smith, celým menom Willow Camille Reign Smith, debutovala v roku 2010 skladbou Whip My Hair, po ktorej nasledovali single 21st Century Girl, Fireball (feat. Nicki Minaj), I Am Me, Sugar And Spice, Drowning alebo 5. V poslednom menovanom hosťuje jej brat Jaden. Okrem speváckej kariéry sa venuje aj televízii a filmu. S otcom Willom si zahrala v snímke Som legenda (2007), jej hlas počuť v animovanom filme Madagaskar 2: Útek do Afriky (2008) a predstavila sa aj v dramédii Americké dievča (2008).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona