Jada Pinkett Smith opustí seriál Gotham na konci prvej sezóny

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 09:20 • 2 min
Jada Pinkett Smith opustí seriál Gotham na konci prvej sezóny

LOS ANGELES - Americká herečka Jada Pinkett Smith oznámila, že jej účinkovanie v seriáli Gotham (2014) sa skončí po prvej sezóne. Štyridsaťtriročná rodáčka z Baltimoru, ktorá v seriáli stvárňuje zápornú postavu menom Maria Mercedes "Fish" Mooney, to vyhlásila v televíznej relácii Extra.

slovakia

left justify in out

"Je koniec. Odslúžila som si rok a užila som si to. Séria bude mať úžasné vyvrcholenie. Nikdy neviete, čo môže Fish skrývať v rukáve," uviedla herečka, ktorá si účinkovaním v tomto seriáli splnila sen. "Vždy som bola fanúšičkou komiksov, takže možnosť byť súčasťou pôvodného príbehu Batmana bola pre mňa ako sen. Kto by to bol povedal, že sa mi naskytne takáto príležitosť?," dodala Pinkett Smith. Prvá sezóna seriálu Gotham mala mať pôvodne 16 epizód, no neskôr ju natiahli na 22, pričom zatiaľ ich odvysielali 18.


Jada Pinkett Smith je americká herečka, speváčka, režisérka a spisovateľka. Zahrala si napríklad v romantickej komédii Zamilovaný profesor (1996), horore Vreskot 2 (1997), dráme Poprava (1998), životopisnej dráme Ali (2001), sci-fi Matrix Revolutions (2003) a Matrix Reloaded (2003) či trileri Collateral (2004). Svoj hlas prepožičala do animovanej snímky Madagascar (2005) a jej pokračovaní.

 

Ako režisérka debutovala psychologickou drámou The Human Contract (2008). Pôsobí tiež v numetalovej kapele Wicked Wisdom, s ktorou vydala albumy My Story (2004) a Wicked Wisdom (2006). V roku 1997 sa vydala za rappera a herca Willa Smitha, s ktorým má syna Jadena a dcéru Willow.
Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies