Jacksonov ranč Neverland bude na predaj

NETKY.SK • 1 August 2014, 14:01 • 2 min
Jacksonov ranč Neverland bude na predaj

USA - Sídlo Neverland, ktoré dal postaviť zosnulý spevák Michael Jackson, ponúknu na predaj.

slovakia

left justify in out

Ranč sa nachádza v Los Olivos v Kalifornii na pozemku s rozlohou viac ako 1000 hektárov. Jeho súčasťou sú viaceré bazény, zoologická záhrada, herňa, reštaurácia či požiarna stanica.

 

Po dohode so spevákom sídlo od roku 2007 finančne podporovala spoločnosť miliardára Toma Barracka Colony Capital, ktorá najprv vyrovnala Jacksonov dlh vo výške 23 miliónov amerických dolárov a neskôr do údržby nehnuteľnosti a jej okolia ročne investovala päť miliónov dolárov (v prepočte asi 3,7 milióna eur). Celková výška príspevkov od spomínanej firmy doteraz dosiahla zhruba 50 miliónov dolárov (viac ako 37 miliónov eur). 

 

"Sme frustrovaní, nesmierne sklamaní a smutní, že to dospelo až sem... Bohužiaľ, Michael stratil kontrolu nad Neverlandom ešte počas svojho života v dôsledku rád od bývalého manažéra," vyjadril sa pre Forbes nemenovaný zástupca Jacksonovej pozostalosti, ktorá nemá dostatok prostriedkov na to, aby ranč odkúpila. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies