Jackson Rathbone sa oženil s matkou svojho syna

NETKY.SK • 2 Október 2013, 08:56 • 2 min
Jackson Rathbone sa oženil s matkou svojho syna

LOS ANGELES - Americký herec Jackson Rathbone sa v nedeľu oženil. Ako magazínu People potvrdil jeho hovorca, 28-ročný Rathbone si v Los Angeles vzal za manželku Sheilu Hafsadi, s ktorou má 15-mesačného syna. "Bola to malá svadba. Bolo tam asi 150 hostí," prezradil magazínu nemenovaný zdroj.

slovakia

left justify in out

Krátko po narodení Monroea Jacksona Rathbonea VI v júli 2012 pritom herec, známy najmä ako upír Jasper Hale z filmových adaptácií romantickej upírskej ságy Twilight, pre People povedal, že sa so Sheilou plánujú vziať, no nie hneď. "Úprimne, v skutočnosti nepotrebujete kus papiera, aby ste ukázali, že niekoho milujete. Sme si absolútne oddaní," vyjadril sa. 

Rodák zo Singapuru sa okrem herectva venuje tiež hudbe - pôsobí v kapele 100 Monkeys. Chvály kritiky si vyslúžil v roku 2009 stvárnením sériového vraha Adama Jacksona a jeho alter ega Amandy v kriminálnom seriáli Myšlienky vraha (2005). Naopak, Zlatú malinu pre najhoršieho herca vo vedľajšej úlohe mu vynieslo účinkovanie vo fantasy Posledný vládca vetra (2010) a treťom filme zo série Twilight s podtitulom Zatmenie (2010). Diváci a diváčky ho mohli vidieť aj v seriáli O.C. California (2003 - 2007) a filmoch ako Modli sa za ráno (2006) alebo S. Darko (2009).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona