Jackson: Anthony ešte len pristál na planéte geniality

NETKY.SK • 14 Október 2014, 12:35 • 2 min
Jackson: Anthony ešte len pristál na planéte geniality

NEW YORK - Carmelo Anthony už vyše tri roky robí, čo môže, aby basketbalistov New Yorku dotiahol medzi elitu NBA, ale v úpornej snahe až pričasto zostáva osamotený.

slovakia

left justify in out

Nový prezident basketbalových operácií v klube Phil Jackson predsa vidí v hernom prejave 30-ročného krídelníka veľké rezervy. "Anthony ešte len pristál na planéte svojej geniality. Myslím si, že môže ukázať omnoho viac ako doposiaľ. Ešte stále je dosť mladý a pred sebou možno má najlepšie roky kariéry," citovala televízia ESPN renomovaného odborníka Jacksona, ešte ako kouča Chicaga a Los Angeles Lakers dovedna jedenásťnásobného víťaza NBA. Práve 69-ročný "Zen Master" je jedným z dôvodov, prečo Anthony nevymenil Knicks za zelenšie pastviny a podpísal s klubom nový kontrakt na päť rokov, ktorý mu vynesie 124 miliónov dolárov.Rodák z Brooklynu prišiel do Madison Square Garden vo februári 2011 v rámci rozsiahlej výmeny z Denveru. Dres "knickov" mal v základnej časti na sebe v 226 zápasoch, v ktorých dosiahol priemery 26,3 bodu a 7 doskokov na jeden duel. V play-off odohral 21 stretnutí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies