Jackpot v hre JOKER padol v Trnavskom kraji

NETKY.SK • 29 Máj 2012, 20:24 • 2 min
Jackpot v hre JOKER padol v Trnavskom kraji

Jackpot v hre JOKER padol v Trnavskom kraji

slovakia

left justify in out

img

 V nedeľnom žrebovaní hry JOKER padol už deviaty tohtoročný jackpot. „Sumu vo výške 12 493,75 eura si bude môcť na svoj účet pripísať hráč, ktorý uzatvoril stávku v hre LOTO 5 z 35 s doplnkovou hrou JOKER v Trnavskom kraji,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. Rastislav Čépe.
Hra JOKER je doplnková hra k číselným lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER zhodujú presne na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť „áno“.
JOKER teraz môže stáť aj za fantastickou výhrou v hre LOTO. „Od 27. mája do 4. júla 2012 sa hrá prémiová hra LOTO. Prémiu 2 000 000 eur získa hráč, ktorý vyhrá jackpot v jednom z dvoch ťahov hry LOTO a na svojej stávke bude mať zvolenú aj hru JOKER,“ uviedol Čépe. Práve posledné číslo z jokerového šesťčíslia rozhodne, či si hráč k jackpotu pripíše aj dvojmiliónovú prémiu. Ak sa vyžrebované číslo na tejto pozícií zhoduje s tým na potvrdení o stávke, môže sa hráč tešiť z neuveriteľnej výhry.
Na hre o prémiu sa zúčastnia všetky stávky, ktoré v prémiovom období splnia dané herné podmienky: stávka na jedno žrebovanie hry LOTO musí obsahovať aspoň jeden tip s doplnkovou hrou JOKER. Takáto stávka vyjde hráča na 1,05 eura.
TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies