Jackie Chan trénuje svoje telo a myseľ každý deň

NETKY.SK • 10 August 2017, 17:21 • 2 min
Jackie Chan trénuje svoje telo a myseľ každý deň

HONGKONG - Jackie Chan trénuje každý deň, aby mohol zostať vo forme ešte roky, no čo sa stravy týka, neobmedzuje sa.

slovakia

left justify in out

 

63-ročný herec pripustil, že má prísny kondičný režim, ktorý ho čaká každý deň. Tréning máva v telocvični, ako aj hodinový beh na udržanie štíhlej postavy.

 

Odborník na bojové umenia povedal: "Stále chodím do posilňovne, každý deň a bežím hodinu."

Ale "Karate Kid" hviezda nebola nikdy zodpovedná v stravovaní, pretože verí, že len ak sa cíti človek mladý v srdci, je to kľúčom k tomu, aby bol prirodzene zdravý.

 

 

SKY HIGH

Príspevok, ktorý zdieľa Jackie Chan (@eyeofjackiechan),

 

"Verím, že ak sa vám bude páčiť každý okamih vášho života, akceptujete sa a zostanete mladí v srdci, potom budete prirodzene zdravý," povedal Jackie.

 

Jackie nedávno natočil tajomný akčný film "Kung Fu Yoga" a vyzval tak ľudí, aby sa zúčastnili hodín.

 

Vysvetlil: "V kung fu je potrebná výbušnosť akcie, aby sa čo najviac poškodilo v čo najkratšom čase, ale pohyby jogy sú pomalé, zamerané na mäkkosť a pružnosť tela, plné sily, stabilné a vyrovnané. Áno, sú v určitom smere protikladmi, ale keď sa človek praktizujúci bojové umenia učí jogu, trénovanie mysle sa spája s fyzickou silou, aby posilnila svoju vôľu.  Kung fu a jóga sú viazané na sebapoznanie a osvietenie, učíte sa ako sa sústrediť a udržať telo a myseľ v rovnováhe. Myslite a cítite vnútornú radosť, chránite myseľ pred vonkajšími vplyvmi.Kung fu a joga sa preto navzájom dopĺňajú," dodal Jackie

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies