Jackie Chan sľubuje štvrtú Križovatku smrti, ak bude za aj Chris Tucker

NETKY.SK • 7 Október 2017, 18:47 • 2 min
Jackie Chan sľubuje štvrtú Križovatku smrti, ak bude za aj Chris Tucker

LOS ANGELES - Fanúšikovia a fanúšičky akčnej filmovej série Križovatka smrti (1998, 2001, 2007), známej aj ako Rušná hodina, by sa mohli dočkať štvrtého filmu.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre The Cruz Show losangeleského rádia Power 106 to potvrdil hongkonský herec Jackie Chan s tým, že jedinou podmienkou je súhlas jeho filmového kolegu Chrisa Tuckera.

Podľa 63-ročnej akčnej hviezdy to však nie je otázka peňazí, ale času. „Všetci sme už ako starí muži," zažartoval. Ako povedal, dúfa, že druhá verzia scenára bude hotová do konca tohto mesiaca a na budúci rok by mohli začať s produkciou.

Séria, ktorej prvý film nakrútili pred takmer 20 rokmi, sleduje dvojicu detektívov v podaní Chana a Tuckera, ktorí sa pri spoločnom riešení zločinu dostanú do rôznych nešťastných situácií. Štyridsaťšesťročný Tucker pritom od tretieho filmu zo série z roku 2007 nehral žiadnu hlavnú úlohu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies