Jackie Chan dúfa, že jeho syn raz bude bojovať proti drogám

NETKY.SK • 26 December 2014, 17:51 • 2 min
Jackie Chan dúfa, že jeho syn raz bude bojovať proti drogám

BRATISLAVA - Hongkonský herec Jackie Chan dúfa, že jeho syn Jaycee, ktorý momentálne čelí obvineniam z poskytovania priestorov na užívanie drog, sa v budúcnosti stane bojovníkom proti drográm.

slovakia

left justify in out

"Dúfam, že v budúcnosti sa z neho stane hovorca proti užívaniu drog a bude o svojich skúsenostiach hovoriť mladým ľuďom," vyhlásil 60-ročný herec s tým, že nikdy nevyužil svoj vplyv, aby svojmu synovi pomohol dostať sa z väzby.

 

Tridsaťdvaročného speváka a herca zatkli v auguste spolu s 23-ročným kolegom Kaiom Kom a ďalšími dvoma osobami. Obaja umelci užili podľa výsledkov testov marihuanu, pričom v Chanovom pekinskom byte našli tiež viac ako 100 gramov spomínanej drogy. Chanovi hrozí v prípade uznania viny až trojročný trest odňatia slobody.

 

Kai Ko sa krátko po zatknutí verejne ospravedlnil v čínskej štátnej televízii. "Veľmi to ľutujem a ospravedlňujem sa všetkým ľuďom, ktorí ma podporujú. Som veľmi zlým vzorom. Spravil som veľkú chybu," vyhlásil. Jackie Chan následne uviedol, že sa po synovom zatknutí cíti zahanbený a smutný. "Som veľmi nahnevaný a šokovaný. Ako známa osoba som zahanbený, ako otec veľmi smutný. Jeho matke to zlomilo srdce," napísal na svojej oficiálnej webstránke Chan, ktorý sa taktiež prostredníctvom vyhlásenia prihovoril aj svojmu synovi. "Urobil si zlú vec, a preto musíš znášať následky. Som tvoj otec a vždy budem stáť pri tebe. Spoločne pôjdeme cestou, ktorá je teraz pred nami," dodal.

 

Jackie Chan sa narodil 7. apríla 1954 v Hongkongu, filmovú kariéru začal v Číne a pokračoval v Hollywoode. Ako 17-ročný pracoval ako kaskadér na filmoch Päsť plná hnevu (1972) a Drak prichádza (1973) s Bruceom Leem v hlavnej úlohe. Známy je napríklad z akčnej série Jackie Chan: Superpoliš (1985, 1988 a 1992) či dobrodružných filmov Božská relikvia (1986) a Božská relikvia 2 (1991), ktoré aj režíroval a podieľal sa na scenároch. Prelom v Hollywoode pre neho znamenala prvá zo série akčných kriminálnych komédií Križovatka smrti (1998), v ktorej si zahral s Chrisom Tuckerom. Ďalšie dve časti nasledovali v rokoch 2001 a 2007. Dosiaľ si zahral vo viac ako stovke filmov, napríklad Pomstiteľ bez mena (1998), Agent z Hongkongu (2001), Pomsta Jackieho Chana (2004), Cesta okolo sveta za 80 dní (2004), Akcia nemluvňa (2006), Pestúnka v akcii (2010), Karate Kid (2010) a Malý veľký bojovník (2010) či dobrodružných akčných komédiách Vtedy na východe (2000) a Šanghajskí rytieri (2003) s Owenom Wilsonom. Jeho syn Jaycee Chan Jo-ming sa narodil 3. decembra 1982 v Los Angeles. Jeho matkou je bývalá herečka Feng-Jiao Lin známa aj pod menom Joan Lin, s ktorou sa Jackie Chan zosobášil v roku 1982.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies