Jack White zakázal počas koncertov používanie mobilných telefónov

NETKY.SK • 24 Január 2018, 17:16 • 2 min
Jack White zakázal počas koncertov používanie mobilných telefónov

BRATISLAVA - Americký hudobník Jack White zakázal počas jeho koncertov používanie mobilných telefónov a iných prístrojov, ktoré umožňujú nahrávanie videa a zvuku či fotografovanie.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný spevák chce, aby sa fanúšikovia a fanúšičky sústredili len na samotné vystúpenie a nevenovali sa zaznamenávaniu koncertu. Muzikant sa rozhodol využiť špeciálne puzdro s názvom Yondr, do ktorého ľudia pri vstupe vložia spomínané zariadenia. Tie si fanúšikovia budú môcť vybrať z puzdra v prípade potreby len na určenom mieste mimo koncertnej siene alebo až po skončení šou.

Niekdajší spevák a gitarista už nefungujúceho dua The White Stripes bude z koncertov zverejňovať fotografie a videá, ktoré vytvoria jeho zamestnanci. Fanúšikovia ich budú môcť nájsť na webstránke jackwhiteiii.com alebo na službe Instagram. Muzikant plánuje vydať 23. marca svoj tretí sólový album Boarding House Reach, z ktorého už zverejnil skladby Respect Commander a Connected By Love. Nahrávka bude obsahovať celkovo 13 piesní.

Jack White, vlastným menom John Anthony Gillis, sa preslávil v spomínanej kapele The White Stripes, ktorá vznikla v roku 1997. Jedinou ďalšou členkou bola jeho bývalá manželka Meg White. Debutový, eponymný album vydali v roku 1999, po ňom nasledovali štúdiovky De Stijl (2000), White Blood Cells (2001), Elephant (2003), Get Behind Me Satan (2005) a Icky Thump (2007). Kapela ukončila činnosť v roku 2011. White je tiež členom formácie The Dead Weather, s ktorou vydal štúdiovky Horehound (2009), Sea Of Cowards (2010) a Dodge And Burn (2015). So skupinou The Raconteurs, ktorá má v súčasnosti pauzu, zas ponúkol albumy Broken Boy Soldiers (2006) a Consolers Of The Lonely (2008). Ako sólový interpret vydal štúdiovky Blunderbuss (2012) a Lazaretto (2014).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona