Jack Osbourne s manželkou čakajú druhé dieťa

NETKY.SK • 22 Február 2015, 12:27 • 2 min
Jack Osbourne s manželkou čakajú druhé dieťa

USA - Syn anglického rockového speváka Ozzyho Osbourna Jack Osbourne a jeho manželka Lisa Stelly čakajú druhé dieťa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný rodák z Londýna to oznámil prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu svojej tehotnej manželky a ich dvojročnej dcéry Pearl Clementine. Stelly zas o svojom tehotenstva napísala na svojom blogu.

 

Jack Osbourne a Lisa Stelly sa zasnúbili koncom septembra 2011 po štvormesačnej známosti. V apríli 2012 sa im narodila spomínaná dcéra Pearl Clementine a 7. októbra toho istého roka sa na Havaji zosobášili. V auguste 2013 dvojica oznámila, že čaká druhé dieťa, no Stelly krátko na to potratila. Jack Osbourne sa dostal do povedomia verejnosti rodinnou reality šou Osbournovci (2002 - 2005) a na konte má napríklad produkciu dokumentárneho filmu o jeho otcovi s názvom God Bless Ozzy (2011). Účinkoval aj v programoch ako Jack Osbourne: Adrenaline Junkie (2005 - 2009) a Saving Planet Earth (2007). V roku 2012 mu diagnostikovali sklerózu multiplex. O rok mladšia Stelly má za sebou zatiaľ iba nevýraznú hereckú kariéru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona