Jack Osbourne má dcérku menom Pearl

NETKY.SK • 25 Apríl 2012, 20:40 • 2 min
Jack Osbourne má dcérku menom Pearl

Jack Osbourne má dcérku menom Pearl - Celebrity Jack Osbourne a jeho snúbenica Lisa Stelly sa v utorok stali rodičmi dievčatka, ktoré pomenovali Pearl. Informovala o tom stará mama Sharon Osbourne prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

img

Jack Osbourne a jeho snúbenica Lisa Stelly sa v utorok stali rodičmi dievčatka, ktoré pomenovali Pearl. Informovala o tom stará mama Sharon Osbourne prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Dnes som bola svedkom narodenia môjho prvého vnúčaťa. Bol to zážitok, ktorý mení život. Je to anjel," uviedla 59-ročná manželka Ozzyho Osbourna. "Ja budem pekelnou starou mamou, pretože toto dieťatko budem strašne rozmaznávať. Môj syn a Lisa budú chcieť, aby som už vypadla," povedala prednedávnom.

Osbourne a Stelly sa zasnúbili koncom septembra 2011 po štvormesačnej známosti. O dva týždne neskôr oznámili, že budú mať dieťa. "Som nadšený, ale aj trochu nervózny," povedal v tom čase syn známeho rockera. Dvadsaťšesťročný Jack Osbourne nedávno robil produkciu pre dokumentárny film o jeho otcovi s názvom God Bless Ozzy (2011), Stelly má za sebou zatiaľ iba nevýraznú hereckú kariéru.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies