Jack O'Connell si zahrá vo filme v réžii Jodie Foster

NETKY.SK • 9 Február 2015, 14:32 • 2 min
Jack O'Connell si zahrá vo filme v réžii Jodie Foster

LOS ANGELES - Anglický herec Jack O'Connell sa predstaví vo filme Money Monster v réžii Jodie Foster. Dvadsaťštyriročnému rodákovi z Alvastonu v Derby pri rozhodovaní podľa vlastných slov pomohol aj fakt, že si v snímke zahrá po boku Georgea Clooneyho. Ako nedávno prezradil, takúto šancu si nemohol nechať ujsť.

slovakia

left justify in out

Dráma s prvkami trileru sa bude zameriavať na Leeho Gatesa v podaní 53-ročného Clooneyho, ktorý v televíznej šou radí, ako sa dostať k peniazom. O'Connell sa predstaví ako Kyle Budwell, ktorý postupoval podľa Gatesovho tipu a prišiel tak o všetky rodinné úspory. Rozhodne sa teda všetko vziať do vlastných rúk a "finančného poradcu" zajme v priamom prenose. Herecké obsadenie doplnia aj Julia Roberts alebo Caitriona Balfe. 

 

Jack O'Connell si zahral v snímkach ako Takéto je Anglicko (2006), Jazero smrti (2008), Starred Up (2013), '71 (2014), 300: Vzostup impéria (2014) alebo Nezlomný (2014). Na konte má napríklad Ee Rising Star Award Britskej akadémie filmových a televíznych umení (BAFTA). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona