Jack Huston si zahrá v remakeu filmu Vrana

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 14:26 • 2 min
Jack Huston si zahrá v remakeu filmu Vrana

LOS ANGELES - Tvorcovia remakeu akčného fantasy Vrana (1994) potvrdili, že do hlavnej úlohy obsadili anglického herca Jacka Hustona.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál Deadline, ktorý koncom februára zverejnil, že 32-ročný rodák z Londýna rokuje o spomínanej role.

 

Snímku pripravuje spoločnosť Relativity Studios. Autorkou aktuálnej verzie scenára je Claire Wilson, pričom predtým na ňom pracoval aj Cliff Dorfman. Na režisérsku stoličku sa posadí Corin Hardy, ktorý má na konte krátky film Butterfly (2003) či horor The Woods (2015). Výkonnými producentmi sú Tucker Tooley, Bob a Harvey Weinsteinovci, Dan Farah a Javier Gutierrez. Nakrúcať chcú začať ešte tento rok, hneď ako Huston dokončí práce na remakeu historického veľkofilmu Ben-Hur (1959), ktorý by mal mať premiéru na budúci rok.
Film Vrana z roku 1994 je adaptáciou komiksových príbehov z dielne Jamesa O’Barra. Režíroval ho Alex Proyas a hlavného hrdinu Erica Dravena stvárnil už zosnulý americký herec Brandon Lee. Dravena a jeho priateľku brutálne zavraždia, po roku ho však vrana, ktorá mala jeho dušu odniesť na druhý svet, vráti späť do sveta živých a umožní mu pomstiť sa.

 

Jack Alexander Huston je známy predovšetkým ako Jack Kerouac z filmu Zbav sa svojich miláčikov (2013), v ktorom si okrem neho zahrali aj Daniel Radcliffe či Elizabeth Olsen. V tom istom roku sa predstavil aj v dráme Špinavý trik. Objavil sa aj v snímkach Shrooms (2007), Outlander (2008), Twilight sága: Zatmenie (2010) alebo Nočný vlak do Lisabonu (2013). Účinkoval tiež v troch epizódach miniseriálu Koniec prehliadky (2012) a v rokoch 2010 až 2013 sa predstavil ako Richard Harrow v historickom krimi seriáli Impérium - Mafia v Atlantic City (2010 - 2014). Zahral si aj v adaptácii románu Nicholasa Sparksa Najdlhšia cesta (2013), ktorú uvedú do amerických kín 10. apríla. Tento rok ho diváci a diváčky uvidia aj v snímke Pride and Prejudice and Zombies.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies