Jack Gleeson zvažuje, že ukončí hereckú kariéru

NETKY.SK • 26 November 2013, 08:46 • 2 min
Jack Gleeson zvažuje, že ukončí hereckú kariéru

DUBLIN - Írsky herec Jack Gleeson opäť vyhlásil, že premýšľa o ukončení hereckej kariéry. Dvadsaťjedenročný herec, ktorého preslávila rola kráľa Joffreyho v seriáli Hra o tróny (2011), popri herectve študuje filozofiu a teológiu na vysokej škole v Dubline.

slovakia

left justify in out

Ako ale povedal v írskej talk šou The Saturday Night Show, uvažuje, že po dokončení seriálu Hra o tróny dá prednosť kariére v akademickej sfére. "Chcel som sa stať hercom, no posledné roky na to mením názor, takže ho možno zmením znovu. Predtým to bol pre mňa oddych, ale keď som začal robiť Hru o tróny, prišiel, nepovedal by som tlak, ale akoby sa pre mňa realita stala príliš reálnou," vysvetľoval herec.

Jack Gleeson sa začal herectvu venovať ako sedemročný. V roku 2005 sa objavil vo filme Batman začína. Následne stvárnil niekoľko postáv vo filmoch Shrooms (2007), Žiara dúhy (2009) a All Good Children (2010). Slávu mu ale priniesla až spomínaná postava kráľa Joffreyho Baratheona. O tom, že uvažuje o ukončení hereckej kariéry, sa pritom vyjadril už niekoľkokrát. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona