Jacare chce šéfa UFC Whita

NETKY.SK • 24 November 2015, 12:23 • 2 min
Jacare chce šéfa UFC Whita

LAS VEGAS - Fanúšikovia už nedočkavo očakávajú UFC194, mala by to byť jedna z najväčších akcií čo sa týka MMA tento rok. Popri Aldovi a McGregorovi tam uvidíme mená ako Weidman, Rockhold, Jacare alebo Romero. Posledné štyri mená sú v jednej váhe. Weidman a Rockhold zápasia o titul váhovky.

slovakia

left justify in out

Jacare je kvôli tomu trocha rozhodení, lebo zápas proti Romerovi musel byť už raz odložený kvôli zraneniam oboch dvoch zápasníkov. Jacaremu bolo zo strany UFC sľúbené , že ak vyhrá, dostane titulový zápas. Ale popritom ho Rockhold predbehol. Čo si o tom myslí, a ako to chce doriešiť brazilec Jacare rozpráva on sám.

 

"Na rade som mal byť ja, Rockhold ma jednoznačne predbehol. Titulový zápas som mal už dávno dohodnutý. Poviem ti ako to bude pokračovať ďalej. Teraz porazím Romera a potom pôjdem priamo za Danom Whiteom! Nestačí my hlavný promotér  Joe Silva, on je malá ryba. Ja som ďalší! Nezaujíma ma kto vyhrá alebo prehrá teraz v titulovom zápase. Teraz porazím Romera, ktorý je ozaj tvrdý súper. Ale porazím ho a ďalší zápas už budem zápasiť o titul."

 

Jacare už raz zápasil proti Rockholdovi ale ešte v inej organizácií. Bol to titulový zápas v Strikeforce kde vyhral Rockhold a od Jacareho získal majstrovský titul. Jacare si dodnes myslí, že prehral neprávom.

 

"Sústredím sa iba na to aby som vyhral titul. Je mi jedno či ho zoberiem od Luka alebo Chrissa, chcem byť šampión! Zápas s Rockholdom je už dávno za nami, ale bolo by dobré zasa zápasiť proti nemu. Ešte za čias Strikeforc som proti nemu chcel viac krát odvetu ale, nebola mi umožnená." 

 

Dúfajme, že mu to bude výjde, no tento zápas proti Romerovi nebude vôbec jednoduchý. Romero je tiež špičkový grappler (bývalý olympionik-judista) a obaja majú aj skvelý postoj. Môžeme očakávať naozaj kvalitný zápas. Najlepšie na celom je, že na rozuzlenie musíme čakať už iba necelé dva týždne nakoľko obi dva zápasy budú na UFC 194, 12 decembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies