Jablonec proti Ajaxu stále s nádejou, Greguš: Je to hrateľné

NETKY.SK • 21 August 2015, 14:16 • 2 min
Jablonec proti Ajaxu stále s nádejou, Greguš: Je to hrateľné

PRAHA - Futbalisti FK Jablonec prehrali vo štvrtok na ihrisku štvornásobného európskeho šampióna Ajaxu Amsterdam v prvom súboji play off Európskej ligy UEFA 2015/2016 tesne 0:1.

slovakia

left justify in out

Výborný výkon predviedol slovenský reprezentant Ján Greguš, ktorý mal aj niekoľko šancí, gólovo sa ale nepresadil.

 

Slávny holandský klub vypadol v Lige majstrov 2015/2016 s Rapidom Viedeň aj vďaka spoľahlivému výkonu reprezentačného kolegu Greguša Jána Novotu. Teraz je stále možné, že ho eliminuje klub ďalšieho slovenského legionára. Severočesi padli napokon po góle z penalty, keď najmä pozorne bránili, ale dostali sa aj do zakončenia. Greguš mohol outsidera dostať do vedenia v prvom dejstve, ale po strele zvnútra šestnástky tesne minul. "Mrzí ma, že sme prehrali gólom z penalty. Remízu sme uhrať mohli. Ale výsledok je do odvety určite hrateľný. Pri šanci som sa snažil obstreliť hráča, ale bohužiaľ to nevyšlo. A z priameho kopu predtým som to mal dať cez múr, hnevá ma, že sa to nepodarilo," citoval Slováka portál idnes.cz.

 

Jablonec sa nemá začo hanbiť, Greguš si dokonca myslí, že jeho tím mal viac šancí. "Prehru akceptujeme. Mali sme dosť šancí, aby sme gól dali, vytvorili sme si ich možno viac ako Ajax, aj keď ten mal samozrejme prevahu. Škoda, že sme neboli efektívnejší. Museli sme hrať poctivo v obrane a vytvárať si brejkové situácie, čo sa nám darilo. Zvládli sme to, až na tú penaltu. Výsledok je taký, že ešte môžeme postúpiť," dodal Greguš.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies