Jablonec chce Greguša a možno i Jendrišeka

NETKY.SK • 22 November 2014, 11:59 • 2 min
Jablonec chce Greguša a možno i Jendrišeka

JABLONEC - Šéf českého prvoligového futbalového klubu Baumit Jablonec Miroslav Pelta má počas blížiaceho sa zimného prestupového obdobia v úmysle výrazne posilniť káder.

slovakia

left justify in out

V Česku sa hovorí o nadštandardných nákupoch a v súvislosti s príchodom do Jablonca sa spomína aj dvojica slovenských futbalistov. Z Ostravy by sa mohol ešte severnejšie presunúť defenzívny záložník Ján Greguš, ktorý v drese Baníku podáva stabilne kvalitné výkony a počas zápasov nabehá takmer vždy najviac zo všetkých hráčov. Aktuálne tretí tím najvyššej českej súťaže by rád získal aj Erika Jendrišeka z Trnavy, ale ten predstavuje alternatívu, ak sa Baumitu nepodarí zlanáriť Jeana-Davida Beauguela z Dukly Praha a Josefa Šurala zo Slovana Liberec. Informácie prinieslo sobotné vydanie denníka Sport.

 

"V zime chceme získať troch až štyroch hráčov. Takých, ktorí hrajú v českej lige významnú úlohu vo svojich mužstvách. Keď niekto príde, chceme, aby to bola posila," vyhlásil majiteľ Baumitu Jablonec Pelta. Podľa spomenutého zdroja by prestup Greguša do Jablonca vyšiel Baumit na 15 miliónov Kč, Jendrišekova hodnota je 3 milióny korún. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies