Ja nemám nič, informácie o mojom majetku sú absolútna hlúposť

NETKY.SK • 15 Október 2010, 11:43 • 2 min
Ja nemám nič, informácie o mojom majetku sú absolútna hlúposť

Ja nemám nič, informácie o mojom majetku sú absolútna hlúposť

slovakia

left justify in out

img

Predseda SNS Ján Slota je zaskočený informáciou, že patrí medzi najbohatších Slovákov a považuje za obdivuhodné, ako rýchlo mediálna mafia pracuje. Vyhlásil to dnes na pôde parlamentu na margo článku v českom časopise Týden, podľa ktorého je šéf národniarov s majetkom 7 až 8 miliárd českých korún (286 miliónov eur) na 18. až 19. priečke najbohatších Slovákov.
"Neviem, či sa mám smiať, alebo plakať. Smiať by som sa mal z toho titulu, keby som si mohol niekedy vyzdvihnúť tých sedem či osem miliárd. To by som urobil veľmi rád," uistil. Informácie o svojom majetku označil za absolútnu hlúposť.
"Keby už to malo byť aspoň čiastočne pravdivé, mali by tam byť aspoň konkrétne listy vlastníctva a konkrétne sumy," myslí si. Na novinársku otázku, že to by zrejme zabralo celú knihu, odvetil, že by to nemalo taký rozsah, lebo "ja nemám nič".
Slota zdôraznil, že svoje majetkové priznanie zverejnil tak, ako mu ukladá zákon. Opätovne odmietol aj vlastníctvo jachty. "Ja nemám žiadnu jachtu, to, čo si vy myslíte, to je predsa domnienka a nie fakt ani argument," povedal novinárovi. Upozornil, že napr. pred dvoma rokmi si o ňom niekto myslel, že vlastní dva hotely vo Viedni. "Možno ich vlastním, ale ja o tom neviem," uzavrel so smiechom.
Denník Sme dnes s odvolaním sa na Týden uviedol, že dôvodom Slotovho zbohatnutia sú reality, hotely, priemysel a politika. Podľa časopisu je majetok šéfa SNS utajovaný, "prepojenie na rôzne firmy ide hlavne cez jeho synov a nevlastnú dcéru". O predsedovi SNS sa podľa časopisu hovorí, že každú zarobenú miliardu oslávi veľkolepým večierkom.
Líder národniarov sa minulý týždeň v televízii Markíza so smiechom sťažoval, že nechápe, prečo sa ho každý pýta na jeho majetok, keď sa nikdy neobjavil v nijakom rebríčku milionárov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies