J&T sa od Rattaja dištancuje: Jeho výroky nereprezentujú hodnoty a biznis model firmy

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 17:56 • 2 min
J&T sa od Rattaja dištancuje: Jeho výroky nereprezentujú hodnoty a biznis model firmy

BRATISLAVA - Spolumajiteľ holdingu Tatry mountain resorts (TMR) Igor Rattaj sa pre HNtelevíziu a denník Hospodárske noviny vyjadril, že holding sa snaží kúpiť dve zimné strediská v rakúskych Alpách. Slová, ktoré použil však vyvolali negatívne reakcie zo strany Slovákov. Nepriznáva sa k nemu ani J&T.

slovakia

left justify in out

Podľa Rattaja, Rakúšania nevedia robiť tento druh biznisu. “Dovolím si tvrdiť, že Rakúšania to nevedia robiť. Bohužiaľ, biznis robia takým spôsobom, aby prežila daná oblasť, a nie tak, aby im to zarábalo,” povedal Rattaj pre HN.

 

Rattaj ďalej dodáva, že síce v Rakúsku nie sú vítaní, ale učia sa od nich. “A to teraz nepreháňam, ale veľa veľkých stredísk sa k nám chodí učiť robiť vernostný program, ako sme rozbehli predaj elektronického lístku, ako máme pospájané produkty. Divili by ste sa, ale Rakúšania sa k nám chodia učiť,” povedal HN Rattaj.

 

„Výroky, ktoré odzneli v utorok v rozhovore v HN TV s pánom Igorom Rattajom nereprezentujú hodnoty a biznis model J&T. Podnikáme vždy s ohľadom na prostredie a región, v ktorom sa nachádzame. Rovnako TMR je podnikateľský subjekt, ktorý veľmi dôsledne zohľadňuje všetky aspekty ochrany prírodného prostredia, potreby a prosperitu daného regiónu,“ informovala netky.sk Linda Gáliková z J&T.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona