J&T chce postaviť obrovský zábavný park, chce podporu od vlády!

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 10:59 • 2 min
J&T chce postaviť obrovský zábavný park, chce podporu od vlády!

BRATISLAVA - Spoločnosť Tatry Mountain Resorts (TMR) uvažuje, že na Slovensku s podporou peňazí od finančnej skupiny J&T vybuduje nový zábavný park v hodnote 150 miliónov eur. Informuje o tom dnes denník SME.

slovakia

left justify in out

Nový park by mala financovať skupina J&T. Projekt má pritom také parametre, že by sa investori mohli uchádzať aj o podporu zo strany vlády. Rozloha parku by totiž mala byť asi 80 až 100 hektárov a zamestnať by mohol približne 1500 ľudí. "A to sú už hodnoty, pri ktorých sa budeme pýtať vlády, čo nám dá za to, aby sme to postavili na Slovensku," povedal pre SME partner skupiny J&T Igor Rattaj, ktorý riadi aktivity skupiny v oblasti turizmu.

 

Ako uviedol denník, investícia J&T má také parametre, že by sa firma mohla uchádzať o daňové prázdniny či dotácie. Možná je aj neformálna podpora, napríklad expresné vydanie stavebných povolení či prehodnotenie niektorých zákonov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies