J&T chce kúpiť časť rakúskych Álp, Rattaj: Rakúšania to nevedia robiť

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 16:29 • 2 min
J&T chce kúpiť časť rakúskych Álp, Rattaj: Rakúšania to nevedia robiť

BRATISLAVA - Spolumajiteľ holdingu Tatry mountain resorts (TMR) Igor Rattaj sa pre HNtelevíziu a denník Hospodárske noviny vyjadril, že holding sa snaží kúpiť dve zimné strediská v rakúskych Alpách.

slovakia

left justify in out

Podľa Rattaja, Rakúšania nevedia robiť tento druh biznisu. “Dovolím si tvrdiť, že Rakúšania to nevedia robiť. Bohužiaľ, biznis robia takým spôsobom, aby prežila daná oblasť, a nie tak, aby im to zarábalo,” povedal Rattaj pre HN.

 

Vo výhľade má TMR dve lyžiarske lokality. Jednou z nich je aj Kitzbühel. 

 

Rattaj ďalej dodáva, že síce v Rakúsku nie sú vítaní, ale učia sa od nich. “A to teraz nepreháňam, ale veľa veľkých stredísk sa k nám chodí učiť robiť vernostný program, ako sme rozbehli predaj elektronického lístku, ako máme pospájané produkty. Divili by ste sa, ale Rakúšania sa k nám chodia učiť,” povedal HN Rattaj.

 

Tieto výroky nie sú prvé, ktorými Rattaj šokoval, v článku v týždenníku Trend s názvom „Podnikám tam, kde je zábava,“ povedal, že má vo svojich lyžiarskych strediskách lyžiarov s deťmi: „nesmrdia mi na zjazdovke, sedia v bufete.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona