J. Slota navrhuje skrátenie schôdze, lebo všetci len zabíjajú čas

NETKY.SK • 9 August 2010, 06:15 • 2 min
J. Slota navrhuje skrátenie schôdze, lebo všetci len zabíjajú čas

J. Slota navrhuje skrátenie schôdze, lebo všetci len zabíjajú čas

slovakia

left justify in out

img

Predseda opozičnej SNS Ján Slota dnes v rámci faktickej poznámky plénu NR SR navrhol, aby sa priebeh aktuálnej schôdze skrátil, pretože na nej všetci zabíjajú čas. "Vieme veľmi dobre, že pokiaľ máte väčšinu, tak si vládny program schválite, len sa tu všetci vykecávame," odkázal koalícii.
      Líder národniarov, ktorý si zobral slovo prvýkrát, by bol preto rád, aby sa na situáciu poslanci pozerali pragmaticky, koalícia schválila program a išlo sa domov. Za tento výrok zožal veľký potlesk. Podpredseda NR SR a líder Mosta-Híd Béla Bugár na to reagoval, že "pán poslanec, nemôžem na vás reagovať, ale súhlasím".
      Slota zároveň vysvetlil, že celý scenár schôdze pozostáva z toho, ako koalícia obhajuje programové vyhlásenie, resp. útočí a haní všetko, čo bolo pred ňou. "Opozícia zase obhajuje, ako sme to my robili dobre a ako strašne slabý program máte," dodal.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies