J. Renner pred desaťhodinovým letom omylom užil liek na potenciu

NETKY.SK • 28 Júl 2012, 12:30 • 2 min
 J. Renner pred desaťhodinovým letom omylom užil liek na potenciu

J. Renner pred desaťhodinovým letom omylom užil liek na potenciu - Celebrity Americký herec Jeremy Renner sa chcel pred letom z Los Angeles do Londýna dobre vyspať, preto sa rozhodol užiť liek na spanie.

slovakia

left justify in out

img

Americký herec Jeremy Renner sa chcel pred letom z Los Angeles do Londýna dobre vyspať, preto sa rozhodol užiť liek na spanie. Ako však vysvetlil v štvrtkovej šou Jimmy Kimmel Live!, tabletky od jeho kamaráta boli v skutočnosti lieky na potenciu. "Priamo z lietadla som mal ísť do práce, takže som sa musel vyspať. Tak som užil malú tabletku na spanie, prehltol som a uvedomil som si, že sa nič nedeje - ale deje sa čosi iné," vyjadril sa herec, ktorý počas celého približne desaťhodinového letu nedokázal zaspať a snažil sa vyriešiť svoj problém v nohaviciach. "Nemohol som chodiť. Keď som musel ísť na toaletu, bolo to veľmi ponižujúce," priznal. Posádka lietadla sa údajne veľmi zabávala a keď sa ho pýtali, či mu môžu niečo priniesť, nevedeli sa prestať smiať. "Hej, veľmi vtipné, ľad, ľad!" spomínal Renner na svoju odpoveď.

Štyridsaťjedenročný Jeremy Renner sa stal známym najmä hlavnou úlohou v oscarovej vojnovej dráme Smrť čaká všade (2008), ktorá mu v roku 2010 vyniesla prvú nomináciu na cenu americkej Akadémie filmových umení a vied, pričom o rok neskôr ho nominovali znovu - tentoraz za vedľajšiu rolu v kriminálnej dráme Mesto (2010). Minulý rok ho diváci mohli vidieť vo filmoch Mission: Impossible - Ghost Protocol a Thor. Fanúšikovia rodáka z kalifornského Modesta si mohli tento rok pozrieť akčné sci-fi Avengers: Pomstitelia 3D, kde sa predstavil v roli Hawkeyea, a od 9. augusta budú v slovenských kinách premietať akčný triler Bourneov odkaz, v ktorom stvárni hlavnú postavu Aarona Crossa.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies