J. J. Abrams tajne produkoval pokračovanie filmu Cloverfield

NETKY.SK • 15 Január 2016, 15:50 • 2 min
J. J. Abrams tajne produkoval pokračovanie filmu Cloverfield

BRATISLAVA - Americká spoločnosť Bad Robot režiséra J. J. Abramsa tajne produkovala pokračovanie trileru Cloverfield: Monštrum (2008).

slovakia

left justify in out

V snímke s názvom 10 Cloverfield Lane sa predstavia Mary Elizabeth Winstead, John Goodman a John Gallagher Jr. Réžie sa ujal Dan Trachtenberg. Na produkcii titulu, ktorý sa má dostať do amerických kín 11. marca, sa podieľa aj spoločnosť Paramount Pictures.


Zástupcovia Bad Robot pritom doteraz tvrdili, že pripravujú snímku s názvom Valencia. To, že v skutočnosti ide o pokračovanie filmu o besniacom monštre, ktoré napadlo New York, prezradili až prostredníctvom traileru. Ten, podobne ako pri prvej snímke, zverejnili bez predošlého ohlásenia. "Nápad vznikol dávno počas produkcie. Chceli sme, aby bol pokrvným príbuzným filmu Cloverfield. Chceli sme tajiť názov filmu tak dlho, ako sa dalo," priblížil J. J. Abrams pre portál Collider.


Ako vlani prezradila Mary Elizabeth Winstead, ktorá však neuviedla, že ide o pokračovanie filmu Cloverfield: Monštrum, novinka prinesie jednoduchý príbeh trojice postáv. "Je to v podstate o mojej postave, ktorá sa zobudí v suteréne, kde ju drží postava Johna Goodmana. Hovorí jej, že svet vonku zničili nukleárne zbrane. Neviete, kto hovorí pravdu a komu dôverovať. Je tam veľa o tom, kto koho manipuluje," prezradila. O scenár novinky sa postaral Matthew Stuecken, Josh Campbell a Damien Chazelle, ktorý je autorom scenára a režisérom snímky Whiplash (2013).


J.J. Abrams, celým menom Jeffrey Jacob Abrams, je známy najmä ako režisér moderného spracovania sci-fi Star Trek (2009) a jeho pokračovania s názvom Star Trek: Do temnoty (2013) a tiež najnovšej epizódy sci-fi ságy Hviezdne vojny s podnázvom Sila sa prebúdza (2015). Ako režisér má na konte aj snímky Mission: Impossible III (2006) a Super 8 (2011). Bol tiež tvorcom seriálu Alias (2001 - 2006) a spolutvorcom Nezvestných (2004 - 2010) a Fringe (2008 - 2013). Prostredníctvom spoločnosti Bad Robot produkoval väčšinu svojich filmov, vrátane snímky Cloverfield: Monštrum a tiež titulov Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) a Mission Impossible: Národ grázlov (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies