J. Ďurica: Verím, že gól Krasnodaru nebol môj posledný

NETKY.SK • 7 August 2013, 14:16 • 2 min
J. Ďurica: Verím, že gól Krasnodaru nebol môj posledný

MOSKVA - Slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica prispel gólom k víťazstvu Lokomotivu Moskva 3:1 nad FK Krasnodar v pondelňajšom zápase 4. kola najvyššej ruskej súťaže. "Železničiari" si aj zásluhou presného zásahu 31-ročného obrancu v 88. min pripísali prvé domáce ligové víťazstvo v tejto sezóne a v tabuľke poskočili na štvrtú pozíciu.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že som dal prvý gól v tomto ročníku. Verím, že nebude posledný. Dôležité je však to, že hráme dobre a získavame aj body. Už pred zápasom som spomenul, že ak zopakujeme výkon zo stretnutia proti CSKA, tak sa neobávam o víťazstvo. Hrali sme naozaj dobre. Dali sme prvý gól a hoci súper znížil na 1:2 zo sporného pokutového kopu, tri body sme si ustrážili," povedal pre svoju oficiálnu internetovú stránku Ján Ďurica.

Rodák z Dunajskej Stredy sa nachádza aj v premiérovej nominácii nového trénera slovenskej reprezentácie Jána Kozáka na budúcotýždňový medzištátny prípravný duel s Rumunskom v Bukurešti. "Potešilo ma, že nový kouč Ján Kozák mi dal dôveru. Už sa na zraz a zápas teším," dodal bývalý hráč Saturnu Moskovská oblasť či nemeckého Hannoveru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies