J. Cole vydá o týždeň nový album

NETKY.SK • 2 December 2016, 10:40 • 2 min
J. Cole vydá o týždeň nový album

LOS ANGELES - Americký rapper J. Cole oznámil, že v piatok 9. decembra uvedie na trh svoju štvrtú štúdiovku, ktorú nazval 4 Your Eyez Only.

slovakia

left justify in out

Novinka vyjde presne dva roky po jej predchodcovi 2014 Forest Hills Drive a bude obsahovať desať skladieb. Ich názvy či mená prípadných hostí však zatiaľ 31-ročný interpret nezverejnil. Predstavil však 40-minútový dokumentárny film Eyez, ktorý zachytáva nahrávanie nového albumu. Snímku režíroval Scott Lazer.

 

J. Cole, celým menom Jermaine Lamarr Cole, je rodákom z nemeckého Frankfurtu, odkiaľ sa však jeho rodina osem mesiacov po jeho narodení presťahovala do Severnej Karolíny. S rapovaním začal už ako 13-ročný a o dva roky neskôr sa začal venovať aj produkcii, pričom svoje skladby zverejňoval na internete pod prezývkou Therapist. V roku 2007 vydal mixtape s názvom The Come Up, vďaka ktorému s ním následne podpísal zmluvu Jay Z. Debutový album Cole World: The Sideline Story mu vyšiel v roku 2011, po ňom nasledovali štúdiovky Born Sinner (2013) a 2014 Forest Hills Drive (2014). Všetky tri sa dostali na vrchol amerického rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte aj ďalšie dva mixtapey - The Warm Up (2009) a Friday Night Lights (2010), viacero EP nahrávok a tiež dve kompilácie svojho labelu Dreamville Records.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies