J. Čarnogurský: Zvažujem kandidatúru na prezidenta SR

NETKY.SK • 2 Apríl 2012, 06:37 • 2 min
J. Čarnogurský: Zvažujem kandidatúru na prezidenta SR

J. arnogurský Zvažujem kandidatúru na prezidenta SR - Politika Bývalý politik a historicky prvý predseda KDH Ján Čarnogurský zvažuje kandidatúru na prezidenta SR.

slovakia

left justify in out

img

Bývalý politik a historicky prvý predseda KDH Ján Čarnogurský zvažuje kandidatúru na prezidenta SR. Potvrdil to v dnešnej relácii televízie TA3 V politike s tým, že rozhodnutie oznámi do konca tohto roka.
      Už teraz však vie, že chce byť občianskym kandidátom, teda bude musieť vyzbierať potrebné podpisy od občanov. Podpore zo strany politických strán sa však nebráni. "Budem vďačný každej strane, ktorá by ma podporila, a to naprieč politickým spektrom. Zatiaľ som nerokoval s nikým, nepochybne budem rokovať s KDH," avizoval.
      Podľa jeho slov Slovensko čakajú komplikované časy. "V rámci EÚ dôjde k vnútornému prerozdeľovaniu na dva tábory. V takej situácii prezident, ktorý má dlhoročné politické skúsenosti, by mohol byť užitočný," myslí si Čarnogurský.
      Návrat do vedenia KDH však nechystá a chce naďalej ostať radovým členom. "Pracujem ako advokát, publikujem a mám voľnejšie ústa, keď som mimo straníckych funkcií," dodal Čarnogurský.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies