Izraelský premiér hodnotí kladne, že sa nestihla jadrová dohoda s Iránom

NETKY.SK • 24 November 2014, 14:47 • 2 min
Izraelský premiér hodnotí kladne, že sa nestihla jadrová dohoda s Iránom

JERUZALEM - Izraelský premiér Benjamin Netanjahu dnes privítal pravdepodobnosť, že Irán a šestica svetových mocností nestihnú do dnešného termínu uzavrieť jadrovú dohodu.

slovakia

left justify in out

"Žiadna dohoda je lepšia než zlá dohoda. Dohoda, ktorú chcel Irán, bola strašná. Ponechala by Iránu možnosť obohacovať urán na výrobu atómovej bomby a zbavila by ho sankcií," povedal Netanjahu stanici BBC. Informovala o tom agentúra Reuters, ktorá od premiérovej kancelárie dostala videoukážku z poskytnutého rozhovoru.
     

"Tá správna dohoda, ktorá je potrebná, je zbaviť Irán kapacít na výrobu jadrových bômb a až potom mu zrušiť sankcie. Keďže to nebolo v návrhu, tento výsledok je lepší, oveľa lepší," reagoval Netanjahu na správy, že viedenské rokovania zrejme prerušia a pokračovať by mali až na budúci mesiac.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies