Izraelský CoinDash posilnil o 881 percent!

NETKY.SK • 17 August 2017, 20:50 • 2 min
Izraelský CoinDash posilnil o 881 percent!

JERUZALEM – Tokeny CDT izraelskej platobnej platformy CoinDash posilnili od začiatku distribúcie už takmer o 900%. Čo je CoinDash?

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

CoinDash je platobná platforma sociálneho obchodovania a správy portfólií, ktorej ICO bola minulý mesiac napadnutá hackermi. Táto skutočnosť bola bezodkladne oznámená na Lahav 443, keďže investori prišli o viac ako sedem miliónov dolárov uložených v digitálnej mene Ethereum. Lahav 443 je organizácia izraelskej polície bojujúca proti kriminalite na vnútroštátnej úrovni, niečo ako americká FBI. CoinDash sa však rýchlo spamätala a hodnota ich tokenov začala výrazne rásť. Spoločnosť teraz oznámila, že do jej projektu vstúpil čínsky venture kapitalista Xiaolai Li, zakladateľ INBlockchain, ako poradca a investor.

 

img

 

"Naša pobočka v Číne je kľúčovým faktorom pre rastúcu komunitu spoločnosti CoinDash. Sme hrdí na to, že máme na našej strane silných partnerov z čínskeho trhu ako Tonyho Tao – generálneho riaditeľa NEO, skupinu FBG a ďalších. Teraz by sme vám radi predstavili ďalšieho z nich. Čína je svetovým lídrom na krypto trhoch a zároveň majiteľom vedúcej čínskej burzy Yunbi. Sme presvedčení, že Xiaolai Li, ako jeden z prvých a najväčších investorov v oblasti kryptomien v Číne, nám bude schopný poskytnúť potrebné vedomosti a podporu pre našu činnosť v tejto krajine a rovnako aj v zahraničí. Poradca takéhoto kalibru môže pomôcť spoločnosti CoinDash vybudovať svoju značku a svoju prítomnosť v Číne i na celom svete."

Ďalšie dobré správy pre investorov CoinDash sú, že ich token CDT výrazne posilnil. Od 17. júla 2017, kedy začala distribúcia, sa CDT denne obchoduje v objemoch vyšších ako 10 miliónov dolárov. Počiatočná cena bola okolo 0,027 USD/CDT, ale za veľmi krátku dobu dosiahla historické maximum 0,238 USD/CDT, čo predstavuje nárast približne 881%. V počiatočnej distribúcii bolo uvoľnených 500 miliónov tokenov CDT a celková zásoba činí jednu miliardu.

 

img

 

Tím z CoinDash odkázal svojim investorom: "Dobre vieme, že mnohí z vás majú záujem vidieť CDT na veľkých burzách. Ako sme však hovorili po celú dobu, nehľadáme interakciu s burzami výhradne kvôli tomu, aby sme na nich boli obchodovateľní. Hľadáme spoluprácu a integráciu s rôznymi burzami s cieľom priniesť skutočný prospech pre našich užívateľov. Tí z vás, ktorí chcete obchodovať s CDT, ho môžu nájsť na viacerých burzách. Decentralizovaná burza ako napríklad EtherDelta sa ukázala byť dosť efektívne a spoľahlivé."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies