Izraelskí vojaci objavili sieť palestínskych dielní na nelegálnu výrobu zbraní

NETKY.SK • 23 August 2016, 14:56 • 2 min
Izraelskí vojaci objavili sieť palestínskych dielní na nelegálnu výrobu zbraní

JERUZALEM - Príslušníci izraelských ozbrojených síl objavili v noci nadnes počas operácie v Predjordánsku sieť palestínskych dielní na nelegálnu výrobu zbraní. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na vyhlásenie izraelských ozbrojených síl.

slovakia

left justify in out

Podľa armády židovského štátu bola táto razia na západnom brehu Jordánu najväčšou od vlaňajšieho októbra, keď Izrael zaviedol proti nelegálnym výrobcom a obchodníkom so zbraňami prísne opatrenia. Pri nočnom zásahu objavili izraelské bezpečnostné sily sedem dielní s 22 strojmi na výrobu zbraní a desiatky zbrojárskych výrobkov.

 

Od januára izraelská armáda údajne objavila 29 výrobní zbraní, 49 strojov na ich výrobu a 300 strelných zbraní. Za ten istý čas skončilo v rukách izraelskej polície 140 palestínskych výrobcov zbraní a obchodníkov so zbrojárskym materiálom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies