Izraelské vojačky sa fotili v spodnej bielizni, dostali tresty!

NETKY.SK • 3 Jún 2013, 09:40 • 2 min
Izraelské vojačky sa fotili v spodnej bielizni, dostali tresty!

JERUZALEM - Izraelská armáda vyvodila disciplinárne tresty voči niekoľkým vojačkám za to, že na sociálnej sieti Facebook zverejnili svoje fotografie, na ktorých sú v spodnej bielizni a zároveň s bojovou výzbrojou. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na miestne armádne zdroje.

slovakia

left justify in out

V stanovisku, ktoré dnes vydala armáda židovského štátu, sa hovorí, že inkriminované zábery sú pre príslušníkov izraelskej armády neprístojné. "Velenie dané osoby patrične potrestalo," uviedli armádne zdroje. 

Totožnosť vojačiek nie je zo stanoviska verejne známa, armáda nezverejnila ani detaily týkajúce sa udelených trestov. Vojenská základňa, na ktorej sa prípad vyskytol, usporiadala pre ostatných príslušníkov výchovnú prednášku s cieľom zabrániť ďalším podobným priestupkom.

Za uplynulé roky velenie izraelskej armády viackrát potrestalo svojich vojakov za zverejnenie nevhodného obsahu na internete. Medzi takýmito prípadmi boli napríklad videá tancujúcich vojakov na Západnom brehu, pripomína AP.

V Izraeli je zavedená povinná vojenská služba pre väčšinu mužov, ale aj ženy. Mladí ľudia ju nastupujú vo veku 18 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies