Izraelské firmy majú záujem o Slovensko

NETKY.SK • 9 December 2011, 08:41 • 2 min
Izraelské firmy majú záujem o Slovensko

Izraelské firmy majú záujem o Slovensko - Slovensko Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) pokračuje vo svojej misii získavať zahraničných investorov na Slovensko. Agentúra zorganizovala v uplynulých dňoch v spolupráci so slovenským ve

slovakia

left justify in out

img

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) pokračuje vo svojej misii získavať zahraničných investorov na Slovensko. Agentúra zorganizovala v uplynulých dňoch v spolupráci so slovenským veľvyslanectvom v Izraeli a Izraelsko-slovenskou obchodnou komorou investičný seminár a sériu obchodných rokovaní. 
Podľa generálneho riaditeľa SARIO Róberta Šimončiča izraelské firmy disponujú veľkým potenciálom pre investovanie na Slovensku. Majú kapitál, pre ktorý potrebujú partnerov na Slovensku. Zaujímajú sa najmä o investície do existujúcich projektov v potravinárskom a strojárskom priemysle.
Na investičnom seminári sa zúčastnilo 50 podnikateľských subjektov, ktoré sa zaujímali hlavne o ekonomické podmienky na Slovensku, možnosti podnikania a možnej podpory zo strany vlády a samospráv. Keďže Izrael patrí k lídrom vo vede a výskume, do popredia sa dostala aj téma spolupráce s technologickými centrami v oblastiach IT, softvéru, komunikačných systémov a zariadení, prírodných vied, polovodičov a iné.

Zdroj: TASR/SARIO



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies