Izraelom otriasla nahrávka premiérovho syna, ktorá potvrdzuje korupciu

NETKY.SK • 9 Január 2018, 06:19 • 2 min
Izraelom otriasla nahrávka premiérovho syna, ktorá potvrdzuje korupciu

JERUZALEM - Izraelom otriasa kauza nahrávky, na ktorej evidentne podgurážený syn izraelského premiéra hovorí otvorene o korupčných praktikách svojho otca.

slovakia

left justify in out

Benjamin Netanjahu už aj bez toho prežíva ťažké časy v rámci vyšetrovania korupcie, ktorej sa mal údajne v úrade dopustiť a synove priznanie mu určite nepomôže.

 

Zvuková nahrávka, ktorú v pondelok odvysielala televízia Channel 2, zachytáva Yaira Netanjahua v družnej debate s rovnako podguráženými kamarátmi, ktorá sa mala odohrať v roku 2015 pred striptízovým klubom. Yair v nej napríklad pripomína svojmu priateľovi, synovi izraelského plynárenského magnáta, ako premiér pretlačil vo vláde a v parlamente kontroverznú legislatívu, ktorá pomáha jeho otcovi.

Mladí muži na nahrávke okrem iného hodnotia aj jednotlivé striptérky a predháňajú sa v tom, kto minul v podniku najviac peňazí.

Netanjahu starší zatiaľ nahrávku nekomentoval.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies