Izraelčan ženám hrozil znásilnením a rozsekaním ich blízkych

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 11:58 • 2 min
Izraelčan ženám hrozil znásilnením a rozsekaním ich blízkych

PREŠOV - Nechutným vydieraním si od mladých žien zo Sabinova a okolia vynucoval priateľstvo na sociálnych sieťach 30-ročný Izraelčan, cudzinec už čelí obvineniam. Hrozil im znásilnením a vraždami ich blízkych.

slovakia

left justify in out

Nerobil to po prvýkrát. Nedávno ho za podobnú trestnú činnosť stíhala aj česká polícia, súdom mu navyše bola nariadená psychiatrická liečba. Študent posledného ročníka medicíny, ktorý býval v Bratislave, poslal ženám žiadosť o priateľstvo, tie mu ho potvrdili a po následnej komunikácii chcel od nich telefónne číslo prípadne, aby sa prihlásili cez Skype.

 

Ako informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, ak odmietli, vyhrážal sa im, že zverejní na internete ich upravené fotografie, na ktorých budú nahé. Hrozil im, že budú znásilnené a budú sa musieť pozerať aj na znásilnenie ich rodiny a blízkych, ktorých navyše rozsekajú priamo pred ich očami. Muža policajti zadržali v utorok v Bratislave, následne ho previezli do Prešova. Je v policajnej cele, to čo urobil, nepopieral. Vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na štyri až desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona