Izrael zatkol člena palestínskych bezpečnostných služieb ktorý obchodoval so zbraňami

NETKY.SK • 1 August 2016, 14:26 • 2 min
Izrael zatkol člena palestínskych bezpečnostných služieb ktorý obchodoval so zbraňami

JERUZALEM - Izraelské bezpečnostné sily zatkli "kľúčového priekupníka so zbraňami", ktorý je príslušníkom palestínskych bezpečnostných služieb na západnom brehu Jordánu (v Predjordánsku). Informovala o tom dnes armáda židovského štátu, na ktorú sa odvolala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Armáda uviedla, že dnes skoro ráno zadržala v predjordánskom meste Nábulus muža menom Mahajúb Burhán Rašád Knazá a skonfiškovala zariadenie na výrobu zbraní.

 

Izraelská armáda pri raziách z posledného obdobia zhabala zbrane, zatvorila továrne na výrobu zbraní a zatkla priekupníkov so zbraňami - to všetko v rámci operácie na potlačenie vlny palestínskych útokov proti Izraelčanom.

 

Armáda dodala, že tento rok skonfiškovala v oblasti Nábulusu sedem zariadení na výrobu zbraní.

 

Palestínčania zabili pri útokoch od polovice vlaňajšieho septembra 34 Izraelčanov a dvoch Američanov. O život prišlo aj najmenej 205 Palestínčanov, usmrtili ich prevažne izraelské sily. Väčšinu zabitých Palestínčanov tvorili podľa Izraela útočníci, ale zvyšok zahynul v potýčkach s izraelskými silami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies