Izrael má obavy o bezpečnosť svojich občanov v Londýne počas olympijských hier

NETKY.SK • 22 Júl 2012, 21:52 • 2 min
Izrael má obavy o bezpečnosť svojich občanov v Londýne počas olympijských hier

Izrael má obavy o bezpečnosť svojich občanov v Londýne počas olympijských hier - Krimi Personál izraelských tajných služieb bude počas letných olympijských hier v Londýne v pohotovosti a bude úzko spolupracovať s britskými kolegami, aby sa zabránilo možný

slovakia

left justify in out

img

Personál izraelských tajných služieb bude počas letných olympijských hier v Londýne v pohotovosti a bude úzko spolupracovať s britskými kolegami, aby sa zabránilo možným útokom na izraelských športovcov, členov výpravy a divákov na britskej pôde. Vyhlásil to dnes izraelský minister obrany Ehud Barak.
      Izrael má obavy o bezpečnosť svojich občanov počas londýnskej olympiády, najmä po tom, čo 18. júla samovražedný atentátnik zabil päť izraelských turistov v bulharskom Burgase. 
      "Niet pochýb, že Izrael a jeho občania sú stredobodom pozornosti teroristickej kampane Hizballáhu, Iránu a ďalších radikálnych skupín," povedal Barak.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies