Ivica Olič ukončil kariéru v chorvátskej reprezentácii

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 14:00 • 2 min
Ivica Olič ukončil kariéru v chorvátskej reprezentácii

HAMBURG - Približne tri mesiace pred štartom majstrovstiev Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla 2016) sa chorvátsky futbalový veterán Ivica Olič rozhodol ukončiť kariéru v reprezentácii.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je jeho neutešená situácia v nemeckom klube Hamburger SV, kde prišiel o miesto v zostave. Ako striedajúci hráč zasiahol na jeseň len do ôsmich bundesligových zápasov, na jar ešte nehral. V zime stroskotali jeho snahy o prestup.


"Rozlúčiť sa s reprezentačným dresom je pre mňa veľmi emotívny moment. Hrať za Chorvátsko u mňa vždy čnelo nad všetkým. To sa nezmení a želám mojej krajine veľa úspechov vo Francúzsku. V lete budem najväčším chorvátskym fanúšikom," uviedol v oficiálnom komuniké 36-ročný útočník, ktorý v bielo-červenom "šachovnicovom" drese debutoval v roku 2002, odvtedy nazbieral 104 štartov a 20 gólov. Trikrát sa predstavil na majstrovstvách sveta a dvakrát na európskom šampionáte. Jeho klubová kariéra je spojená najmä s Nemeckom, kde strieľal góly aj za Wolfsburg a Bayern Mníchov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies