Ivetu Bartošovú navštívil v liečebni syn Artur

NETKY.SK • 30 Júl 2013, 16:02 • 2 min
Ivetu Bartošovú navštívil v liečebni syn Artur

BOHNICE - Českú speváčku Ivetu Bartošovú navštívil v utorok v liečebni v Bohniciach jej 16-ročný syn Artur, ktorý už takmer dva roky žije u svojho otca Ladislava Štaidla. Artura do liečebne priviezol speváčkin partner Josef Rychtář. Chlapca natrvalo zverili do opatery otca v septembri 2011, keďže rodáčka z Čeladnej sa o syna nedokázala starať.

slovakia

left justify in out

Bartošová je na liečení od minulého týždňa, keď ju prepustili z pražskej Thomayerovej nemocnice, kde podstúpila operáciu dvanástniku. V Bohniciach mala pre závislosť s alkoholom podstúpiť detoxikáciu, no podľa portálu Prásk! momentálne leží na oddelení pre psychicky chorých pacientov. Detoxikáciu jej údajne neodporučil lekár. Speváčkine problémy sa vystupňovali tento mesiac, keď odišla so svojím ctiteľom Zdeňkom Macurom do Talianska. Odtiaľ sa však nakoniec vrátila s Rychtářom, ktorý ju následne dostal do liečebne.

Iveta Bartošová začala so ženatým Josefom Rychtářom chodiť po tom, ako stroskotal jej vzťah s Talianom Domenicom Martuccim. Predtým bola vydatá za Jiřího Pomejeho, s ktorým sa rozviedla v októbri 2010. Rychtářa v máji súd uznal vinným z ublíženia na zdraví exmanželky Dariny Novej, ktorá po jeho útoku z augusta 2012 zostala v bezvedomí. Dostal podmienečný trest 10 mesiacov s ročným odkladom. S Bartošovou žije takmer dva roky a kvôli nej sa rozviedol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona