Iveta Radičová: Opozícia nemá dôvod podporiť rekonštrukciu vlády

NETKY.SK • 22 Marec 2021, 12:14 • 2 min
Iveta Radičová: Opozícia nemá dôvod podporiť rekonštrukciu vlády

V diskusnej relácii Naživo s Braňom Závodským sa ako hosť predstavila bývalá premiérka a profesorka sociológie Iveta Radičová.

slovakia

left justify in out

"To, že do roka a do dňa od nástupu vlády Igora Matoviča oslavuje svoje prvé narodeniny táto vládna koalícia uprstred hlbokej krízy vládnutia nie je dobrou správou pre občaou ani pre možnosti zvládnuť problémy, ktoré napokon tú hlbokú krízu spôsobili," necháva sa počuč Iveta Radičová. 

 

"Je to povrch hlbších problémov. Občania reflektujú a vyhodnocujú do akej miery zvláda a zvládala koalícia s ústavnou väčšinou pandémiu a jej dôsledky," pripomína a dodáva, že sme sa stali najhoršou krajinou čo sa týka počtu úmrtí a hospitalizácii osôb na počet obyvateľov. 

 

 

"Vláda nezvládla pandémiu," dodáva ďalej, pri čom zdôrazňuje, že sa s pandémiou trápia všetky krajiny - niektoré padajú a nevedia to ustáť, no niekotré naopak v nových voľbách udržali svoju pozíciu, ktorú aj zlepšili. Ako príklad uviedla spoľkové republiky v Nemecku. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies