Iveta Radičová bude kandidovať v prezidentských voľbách?!

NETKY.SK • 24 Október 2013, 10:14 • 2 min
Iveta Radičová bude kandidovať v prezidentských voľbách?!

BRATISLAVA - Denník Nový Čas v článku Iveta Radičová a prezidentské voľby: Ohlási kandidatúru 17. novembra? sa vracia k téme možného návratu bývalej predsedníčky vlády SR do politiky. Je rozhodnutie Ivety Radičovej nekandidovať v prezidentských voľbách definitívne?

slovakia

left justify in out

Podľa viacerých zdrojov z politických kruhov, ale aj jej okolia, nie. "Hovorí sa, že by ju napokon mohli presvedčiť a svoju kandidatúru by ohlásila 17. novembra", povedal pre denník zdroj z prostredia SDKÚ-DS. Ďalší zdroj tiež pripustil, že ju politici, ale aj známi a priatelia presviedčajú, aby do toho išla. "Jej partner Balázs už obchádza sponzorov", dodal tretí zdroj, ktorý s politikou nemá nič spoločné. Denník sa usiloval spojiť s Ivetou Radičovou. Od utorka (22. októbra) večera však nedvíhala telefón a neodpovedala ani na esemesky.

Rovnako mlčí aj jej partner Marián Balázs. Nereagoval ani na slová o "obchádzaní sponzorov". Expremiérka síce už niekoľkokrát povedala, že jej odchod z politiky je definitívny. Pred pár mesiacmi však návrat pripustila. V Oxforde sa totiž pri nej zišiel hlúčik slovenských študentov, ktorých vyzvala, aby sa po štúdiách vrátili domov. "Ak sa vy vrátite, tak sa aj ja vrátim do politiky", povedala im.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies