Iveta Bartošová vystúpi na Truck Aréne v Piešťanoch

NETKY.SK • 4 Jún 2012, 11:20 • 2 min
 Iveta Bartošová vystúpi na Truck Aréne v Piešťanoch

Iveta Bartošová vystúpi na Truck Aréne v Piešťanoch - Kultúra Česká speváčka Iveta Bartošová vystúpi v sobotu 16. júna v Piešťanoch.

slovakia

left justify in out

img

Česká speváčka Iveta Bartošová vystúpi v sobotu 16. júna v Piešťanoch. Nielen slovenským fanúšikom sa predstaví na 12. ročníku Truck Arény, ktorá sa bude konať 15. a 16. júna. Agentúru SITA o tom informovali organizátori akcie. Tím okolo 46-ročnej speváčky ostatné tri mesiace pracuje na jej návrate na scénu a Truck Aréna časovo veľmi dobre zapadala do ich plánu. "Mali ponuky aj z ďalších festivalov, respektíve organizátorov, ale po podrobnom preštudovaní si podujatia a ponuky si pre návrat na scénu vybrali práve toto podujatie," uviedla Agentúra MMI.

Okrem Ivety Bartošovej na Truck Aréne vystúpia i ďalšie slávice - speváčky Zuzana Smatanová a Tina. Druhá menovaná sa v Autocampe Lodenica predstaví s rapperom Egom. Na podujatí odohrá koncert aj Ivan Mládek s Banjo Bandom, ďalej Slniečko, Neznámi, The Feud, Black Diamond, Bukasový masív, AC-DC Revival, Vrbovskí víťazi a Karpatské chrbáty.

Pre návštevníkov je pripravený aj bohatý nehudobný program. Na najväčšom stredoeurópskom zraze truckov bude exhibícia bojovníkov K-1 MMA, súťaž silných mužov, miss mokré tričko, miss bodypainting a množstvo ďalších súťaží. Permanentka na podujatie stojí v predpredaji 14 eur.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies