Iveta Bartošová je vo vážnom stave: Operovali jej pečeň!

NETKY.SK • 22 Júl 2013, 11:09 • 2 min
Iveta Bartošová je vo vážnom stave:  Operovali jej pečeň!

BRATISLAVA - Českú speváčku Ivetu Bartošovú v nedeľu prijali do pražskej Thomayerovej nemocnice s bolesťami brucha.

slovakia

left justify in out

Ako informoval portál iDnes.cz, údajne musela podstúpiť operáciu pečene, čo však hovorkyňa nemocnice nepotvrdila. Podľa speváčkinho partnera Josefa Rychtářa hviezda nie je v ohrození života. "Iveta je v nemocnici, môžem to potvrdiť. S otázkami na Ivetin zdravotný stav sa obracajte na pána Macuru, ten o tom vie viac, než Iveta a ja dohromady," uviedol. Práve so Zdeňkom Macurom speváčka 4. júla odišla zo svojho domu v Uhříněvsi do Talianska.

Rychtář a Macura si tiež vymenili názory na Bartošovej problémy s alkoholom, odchod do Talianska i domáce násilie v nočných Televíznych novinách, ktoré odvysielala televízia Nova. "Hovoril som s Ivetinou rodinou, urobíme všetko preto, aby sa závislosti zbavila. Zostanem s ňou, ale nie je jednoduché, aby nastúpila na liečenie, ako by si niekto predstavoval. Musí si sama priznať, že je závislá, musí to chcieť a od toho sa bude všetko odvíjať," uviedol Rychtář, podľa ktorého Macura podával Bartošovej tvrdý alkohol a v hroznom stave ju fotil. Macura si zas myslí, že by pre ňu bola najlepšia liečba v zahraničí. Speváčku vraj zobral do Talianska preto, aby ju dostal spod Rychtářovho vplyvu a odmieta, že šlo o únos. 

Iveta Bartošová začala so ženatým Josefom Rychtářom chodiť po tom, ako stroskotal jej vzťah s Talianom Domenicom Martuccim. Predtým bola vydatá za Jiřího Pomejeho, s ktorým sa rozviedla v októbri 2010. Speváčka má 16-ročného syna Artura, ktorý je od septembra 2011 natrvalo zverený do opatery jeho otca Ladislava Štaidla. Dôvodom je fakt, že rodáčka z Čeladnej sa o syna nedokázala starať. Josefa Rychtářa v máji súd uznal vinným z ublíženia na zdraví exmanželky Dariny Novej, ktorá po jeho útoku z augusta 2012 zostala v bezvedomí. Dostal podmienečný trest 10 mesiacov s ročným odkladom. S Bartošovou žije takmer dva roky a kvôli nej sa rozviedol. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies