Ivanovičová prvou semifinalistkou Turnaja šampiónok na Bali

NETKY.SK • 4 November 2010, 12:42 • 2 min
Ivanovičová prvou semifinalistkou Turnaja šampiónok na Bali

Ivanovičová prvou semifinalistkou Turnaja šampiónok na Bali

slovakia

left justify in out

Srbská tenistka Ana Ivanovičová sa stala prvou semifinalistkou Turnaja šampiónok na indonézskom ostrove Bali (dotácia 600.000 dolárov). V úvodnom štvrťfinálovom kole deklasovala tretiu nasadenú Rusku Anastasiu Pavľučenkovovú za 57 minút 6:0 a 6:1. Ivanovičová sa v semifinále stretne s víťazkou ázijskeho derby medzi najvyššie nasadenou Číňankou Na Li a 40-ročnou japonskou veteránkou Kimiko Dateovou Krummovou.
      Srbka po nie príliš vydarenej sezóne ukončila spoluprácu s trénerom Heinzom Günthardtom. Švajčiarsky odborník a bývalý kouč Steffi Grafovej trénoval Ivanovičovú od februára tohto roku, v júli však bývalá svetová jednotka klesla až na 65. miesto vo svetovom rebríčku. Minulý mesiac síce vyhrala turnaj v rakúskom Linzi a vrátila sa do prvej tridsiatky, napriek tomu sa však rozhodla pre zmenu na trénerskom poste.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies