Ivanovičová dala Nadalovi za pravdu ohľadne rozpisu zápasov

NETKY.SK • 1 Jún 2013, 13:23 • 2 min
Ivanovičová dala Nadalovi za pravdu ohľadne rozpisu zápasov

PARÍŽ - Srbská tenistka Ana Ivanovičová dala v sobotu za pravdu tvrdeniu jej španielskeho kolegu Rafaela Nadala. Ten v piatok na tlačovej besede po svojom víťazstve 4:6, 6:3, 6:3, 6:3 nad Martinom Kližanom v 2. kole grandslamového Roland Garros v Paríži vyhlásil, že síce nechce byť za zlého chlapca a uvažovať negatívne, ale rozpis zápasov s prihliadnutím na počasie vníma ako neférový.

slovakia

left justify in out

"Nemôžem hrať tretí po mužoch, keď môj potenciálny ďalší súper má druhý zápas po ženách. Dnes som strávil na kurte tri hodiny a on pozeral televízor v šatni," upozornil Nadal, ktorý sa na rozdiel od svojho nasledujúceho súpera Taliana Fabia Fogniniho nedostal vo štvrtok na kurt, takže pred sobotňajším stretnutím 3. kola nemal voľný deň.

"Rozpis bol zlý. Bolo to nesprávne rozhodnutie. Keď zostavujú program o siedmej večer, musia poznať predpoveď počasia a prihliadať na ňu. Vysvetlili mi, že jeho duel dali na skorší termín pre štvorhru. To považujem za vtip. Musím sa teda nahlásiť na debla aj ja. Sorry, ale na tú štvorhru majú aj celý ďalší týždeň," skonštatoval Nadal a poukázal aj na to, že pre mužov majú podujatia veľkej štvorky svoje špecifikum, ktoré sa žien netýka a organizátori by to mali zohľadňovať pri stanovovaní programu: "Ony hrajú na dva získané sety ako na každom inom turnaji, my však na tri, čo je totálny rozdiel."

"Myslím si, že mal pravdu. Rafov zápas s Kližanom mali odohrať skôr," vyhlásila víťazka Roland Garros z roku 2008 Ivanovičová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies