Ivanovič po prehre s Dánskom nešetril kritikou na spoluhráčov

NETKY.SK • 15 November 2014, 11:52 • 2 min
Ivanovič po prehre s Dánskom nešetril kritikou na spoluhráčov

BELEHRAD - Kapitán srbskej futbalovej reprezentácie Branislav Ivanovič obvinil svojich spoluhráčov po domácej prehre 1:3 s Dánskom v kvalifikácii na majstrovstvá Európy 2016 z nedostatočného prístupu a podcenenia súpera.

slovakia

left justify in out

Srbi viedli v Belehrade o 4. min po góle Zorana Tošiča, ale po prestávke trikrát inkasovali a ich situácia v I-skupine je alarmujúca. Na konte majú jeden bod z troch zápasov.

 

"Vidíme samých seba ako veľké hviezdy a vždy si myslíme, že sme lepší ako ostatní. To je veľmi zlé zmýšľanie. Hráčom očividne nedochádza, čo je to dať si na seba srbský dres a hrať za národný tím. Toto trvá už roky, nemôžeme takto pokračovať," povedal obranca londýnskej Chelsea. 

Stretnutie sa hralo pred prázdnym hľadiskom pre incident z predchádzajúceho domáceho zápasu proti Albánsku. "Jednoducho nie sme dosť dobrí. Musíme byť realistickí a osvojiť si plán do budúcnosti ako väčšina najlepších tímov. Dobrým príkladom je Belgicko, prešlo si ťažkým obdobím a teraz je jedným z najobávanejších v Európe," dodal Ivanovičov spoluhráč z Chelsea Nemanja Matič. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies