Ivanovič bude aj napriek červenej karte v Community Shield Cupe bez trestu

NETKY.SK • 13 August 2012, 12:09 • 2 min
Ivanovič bude aj napriek červenej karte v Community Shield Cupe bez trestu

Ivanovič bude aj napriek červenej karte v Community Shield Cupe bez trestu - Futbal LONDÝN - Branislav Ivanovič z Chelsea nebude čeliť žiadnemu trestu aj napriek červenej karte, ktorú dostal v nedeľu v zápase Community Shield proti Manchestru City. Srb bo

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Branislav Ivanovič z Chelsea nebude čeliť žiadnemu trestu aj napriek červenej karte, ktorú dostal v nedeľu v zápase Community Shield proti Manchestru City.
Srb bol vylúčený ešte pred polčasovou prestávkou, keď fauloval Aleksandra Kolarova, čo rozhodca ohodnotil rovno červenou kartou.

Za červenú kartu mal mať Ivanovič stopku na tri zápasy, počnúc úvodným zápasom Barclays Premier League proti Wiganu na budúci týždeň v nedeľu. Avšak zmena pravidiel FA z augusta 2009 znamená, že červené karty v predsezónnych zápasoch nemajú za následok trest v súťažných zápasoch.
Keďže zmena tohto pravidla sa vzťahuje na všetky prípravné predsezónne zápasy vrátane Community Shield Cupu, znamená to, že Ivanovič bude v zápase proti Wiganu k dispozícii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona